Handelsbetingelser

 

 

Salgs- og leveringsbetingelser
 
Nedenstående salgs- og leveringbetingelser gælder for alle leverancer fra Tacticoolshop.com.

Generelle oplysninger
Viking Gear
Nyrupvej 19, 4243 Rude
admin@vikinggear.dk


Leveringstidspunkt & transport
Levering fra vikinggear.dk anses for at være sket, når varen er udleveret til kunden. Hvis kunden accepterer at varen stilles uden udlevering, overgår risikoen når varen er leveret på det aftalte sted. Alle ordrer afsendes med GLS, POSTNORD eller køres ud på Sjælland, Lolland & Falster af VG Group Logistics. Husk vi har fragtfri levering til GLS pakkeshop i Danmark ved køb over 999,00 kr, Forsendelser til Grønland & Færøerne afregnes efter fragtfirmaets gældende takster. Vikinggear.dk har dag-til-dag levering på lagervarer til pakkeshop. Levering til købers adresse i Danmark, vil normalt ske indenfor 1-2 hverdage, baseret på fragtfirmaets normale leveringsrate. Vi sender desværre ikke varer som brevpost, grundet dårlige erfaringer samt at brevpost ikke er forsikret mod bortkomst.

Ved forsendelser til andre lande samt feltpost, må der påregnes længere leveringstid.

Fortrydelsesret & Ombytning
Fortrydelse:
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret regnet fra den dag du modtager varerne. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Du kan sende en mail til admin@vikinggear.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen som du finder nederst i disse handelsbetingelser. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os besked. Sker dette må returomkostninger påregnes i form af ekstra fragtomkostninger og eventuelt ekspeditionsgebyr.
Erhvervskøb er ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Ombytning:
Hvis du ønsker at ombytte en vare til en anden størrelse eller farve, skal denne sendes retur senest 14 dage efter modtagelse. Varer som ønskes ombyttet sendes til vikinggear.dk og så sender vi de nye varer gratis 

Fortrydelse af en del af købet:
Hvis du ønsker pengene tilbage for en eller flere varer som delvis returnering, koster det kr. 45,-. Dette beløb fratrækkes når vi refunderer de returnerede varer. Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Ved delvis fortrydelse af en ordre over kr. 999,- pålægges normale fragtomkostninger inden tilbagebetaling såfremt ordrens værdi ikke overstiger grænsen for fri fragt efter delvis returnering af ordren. 

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering af varer:
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
 
Visse varer er i kraft af deres art ikke omfattet af fortrydelsesretten. Dette gælder for specialfremstillede varer eller restpartier.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt for varen til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder eller delvis fortrydelse af din ordre). De omhandlende varer skal returneres til os uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Senest 14 dage efter modtagelsen af dine returvarer bliver en tilbagebetaling iværksat, og du vil modtage en kreditnota når dette er sket. Beløbet indsættes på den betalingsmetode som er anvendt ved købet kort, mobilepay, paypal eller bank konto. Kreditnotaen bliver sendt til den e-mailadresse som blev anvendt til at gennemføre købet med. 

Reklamation
Når du handler hos Tacticoolshop.com, har du som privatkunde 24 måneders reklamationsret (erhvervskunder 12 måneder), regnet for den dag du har modtaget varen. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Erhvervskøb er ikke omfattet af reklamationsretten. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, der direkte eller indirekte er opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriseret indgreb. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 
Ved reklamation eller fortrydelsesret, skal varen sendes til :
vikinggear.dk / Allpack
Bransagervej 10, 9490 Pandrup

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Priser og betaling
På vikinggear.dk har du forskellige betalingsmuligheder. Udover betaling med betalingskort, kreditkort, debetkort og VIABILL Finansiering, kan betaling også foregå med MobilePay. Når du foretager et køb på vikinggear.dk, reserveres din betaling indtil din ordre afsendes. Det vil sige, at den faktiske betaling først blive trukket på din konto, når varen afsendes jf. Dansk lovgivning.

Offentlige institutioner har mulighed for at anvende EAN fakturering, og få fremsendt fakturaen i OIOUBL format via Nemhandel systemet imod forudgående aftale. Virksomheder kan ansøge om et B2B login, hvortil der kan/skal ansøges om en kredit aftale. Bemærk venligst, at vi ikke sender EAN faktura eller giver faktura kredit uden forudgående aftale.

Alle priser på webshoppen er angivet inklusiv den til enhver tiod gældende danske moms (for registrerede B2B brugere som er logget ind vises priserne uden moms) 

Tacticoolshop.com modtager betaling med:
VISA/Dankort
VISA Elektron
Master Card
Maestro
JCB
PayPal
Viabill
Bankoverførsel
MobilePay

Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.

Vikinggear.dk benytter SSL (Secure Socket Layer) protokol samt 3D Secure for krypterering af alle informationer og korttransaktioner. Dette betyder en ekstra sikkerhed for, at uvedkommende ikke kan få adgang til dine følsomme kortoplysninger eller andre informationer under transaktionen med ePay

RABAT AFTALER
Rabatter eller kampagnerabatter som f.eks. Black Friday, gælder ikke i forvejen nedsatte varer og tilbud, og kan heller ikke kombineres med andre rabatter.

PERSONDATA
Når du opretter en profil eller handler på Tacticoolshop.com, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonummer
E-mail adresse
Fødselsdato (hvis du er tilmeldt nyhedsbrev kan du få en lille hilsen på din fødselsdag)
 
Oplysningerne bruges til at kunne behandle og sende de bestilte varer til dig.

Vi registrerer desuden den IP adresse hvorfra købet bliver foretaget. Denne information anvendes normalt ikke, men vil ved falske bestillinger blive videregivet i en politianmeldelse. Dit telefon nummer er vigtigt for os, da vi ved eventuel tvivl om din ordre, vil kontakte dig hurtigst muligt. Din e-mail adresse kan efter eget valg tilknyttes vores mailingliste. Herfra kan du modtage nyheder, tilbud eller anden information. Du kan altid tilvælge eller fravælge denne service.  
 
Du kan også bestille varer uden at registrere dig som bruger i webshoppen. Fordelen ved registreringen er dog, at kunne se og rette ordrer, samt eventuelt få rabat på dine køb.

Personoplysningerne registreres hos vikinggear.dk i en lukket database, og opbevares i 5 år fra sidste aktivitet, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige er til enhver tid indehaveren af Tacticoolshop.com. Oplysninger afgivet til Tacticoolshop.com sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret på webshoppen, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed kan rettes via e-mail til: admin@vikinggear.dk.

Den 25. maj 2018 trådte en ny europæisk persondataforordning i kraft kaldet GDPR. Du kan læse mere om forordningen og dens indhold HER. Alle køb på vikinggear.dk vil derfor kun blive effektueret ved accept at den europæiske persondataforordning. Du vil automatisk blive bedt om at acceptere dette ved førstkomne login eller køb uden login.

Ønsker du i øvrigt at se eller slette din profil på webshoppen, kan dette til enhver tid gøres under *ret mine oplysninger*.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Tacticoolshop.com via mail til admin@vikinggear.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
 
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Nævnenes Hus
Toldboden 2
DK-8800 Viborg
https://naevneneshus.dk/
 
Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen HER. 

Fødevare godkendelse
Da vikinggear.dk bland andet forhandler fødevarer kan du finde vores godkendelse på Miljø og fødevarestyrelsen hjemmeside.

Handelsbetingelserne er senest opdateret 1. august 2022.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres med varerne kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Vikinggear.dk / Allpack
Bransagervej 10, DK-9490 Pandrup
admin@vikinggear.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

___________________________________________________________________________________________________________________


Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________


Forbrugerens navn: _______________________________________________________________________________________________


Forbrugerens fulde adresse:  _______________________________________________________________________________________


Forbrugerens telefon nummer: _______________________________________________________________________________________


Forbrugerens underskrift: ______________________________________________________________      Dato: _____ / _____  -  _______

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)